Gatal Tangan

saja je nak letak karya2 gatal tgn aku..

ZABHAS Enterprise



Kad Nama (depan, belakang) - standard size


Ini untuk Ladang Ternakan arnab adik aku. Tapi yang slacknya kedai printing print tak elok, boleh ada lebih putih2 dekat keliling kad nama tu. Memang tak puas hati betul aku dengan kedai printing tu. Dahla aku tempah banyak.

Zahfar Enterprise

Yang ni official untuk compay akk aku, siap belek tutorial online untuk create background aurora tu.... 

Banner 3x5ft
 
Banting 2x5ft

   
Flyers (depan, belakang) - saiz A5
 
 
Kad Nama (depan belakang) - standard size


Inilah rupanya banting dan banner yamg telah digantung....

FB Cover Photo...



Lama dah tak update blog ni, sebab idea dah membeku..

Ya Allah, cairkanlah dan limpah ruahkanlah semula idea buat aku...